
גזר אפוי בתנור
תוספת נהדרת לכל ארוחה ו/או אפילו סתם לנישנוש.
מהרגע שהגזרים הפריכים יוצאים מהתנור הם נחטפים מהר ובקושי מגיעים לשולחן!
רעיון להגשה צבעונית מגוונת: אפשר לשלב באפייה בתנור גם פרחי כרובית, פרחי ברוקולי ו/או קוביות בטטה.
ממליצה להכפיל כמויות כדי שיישאר.
מתכון קל, בריא וטעים!
תהנו!


גזר אפוי בתנור הדפסה
5 גזרים, קלופים 3 כפות שמן 3 כפיות פפריקה 1/4 כוס פטרוזיליה 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות. 2. חותכים את הגזר לפרוסות באלכסון ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את התיבול, מערבבים קלות ומסדרים את הגזר בשכבה אחידה. 3. אופים בתנור למשך 45-60 דקות, עד שהגזרים מוזהבים. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא! ❤ תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
תוספות טעימות נוספות:
אספרגוס בחמאת שום ולימון
תירס חם מבושל
בטטות צלויות בתנור
אורז בר מבושל




ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!