פרחי ברוקולי מוקפצים עם פטריות ברוטב אסייתי מהיר ולק להכנה!
שילוב נהדר של ברוקולי פריך מוקפץ עם פטריות חתוכות גס – מנת ירקות צמחונית וטבעונית קלה ומהירת הכנה
לאחר שמכינים את המרכיבים – לוקח כמה דקות בלבד לבשל ויש תוספת נהדרת לארוחת הצהריים.
הברוקולי לא צריך להיות רך אלא נותנים לו לשמור על פריכות מסוימת
ויחד עם פטריות עסיסיות ורוטב טעים – שילוב מנצח שגם הילדים יאהבו!
אפשר גם להוסיף כל ירק אהוב כמו פלפל, גזר, נבטים – הם כולם אפשרויות נהדרות.
תגישו לצד אורז לבן – ויש לכם ארוחה טעימה, בריאה ומשביעה!
אם נשאר לכם מהמנה – מעבירים לקופסה סגורה ושומרים בקירור ויש לכם תוספת נהדרת לארוחה הבאה!
רעיונות לעוד מתכוני מוקפצים:
בקר מוקפץ עם ברוקולי | מוקפץ אורז עם ירקות | עוף מוקפץ עם פטריות וקשיו
עוף מוקפץ עם רצועות גזר ופרחי ברוקולי
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס=240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
רעיונות למוקפצים נוספים:
עוף מוקפץ עם ברוקולי בסגנון אסיאתי | עוף מוקפץ עם פטריות וקשיו
חזה עוף מוקפץ עם ירקות בסגנון תאילנדי | אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות
חזה עוף מוקפץ עם ברוקולי | בוקולי ופטריות בטריאקי
שעועית ירוקה מוקפצת | פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה