רצועות בקר ופרחי ברוקולי טריים מוקפצים ברוטב סויה מתקתק
אחת המנות האהובות עליי עוד מהילדות מהמטבח הסיני 🙂
תוסיפו לזה אורז לבן חם וטעים בצד – השילוב המושלם!
ממש כמו במסעדות הסיניות 🙂
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס=240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
אורז מוקפץ עם עוף וירקות | פטריות מוקפצות עם שום ועשבי תיבול
חזה עוף ופטריות עם בצל ברוטב סילאן | חזה עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב קרם קוקוס
ברוקולי ופטריות בטריאקי | מוקפץ עוף עם ירקות תאילנדי






כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
6 תגובות
למה הבשר לא מתרכך לי? 🙁
חתכתי לרצועות בשר צלי כתף טרי…
היי אפרת, אוי, החלק הזה פחות מתאים להקפצות… צריך לעשות לו ריכוך לפני.זה יותר מתאים לבישול ארוך. לבישול מהיר כמו פה יותר מתאים : פילה, סינטה, אנטרקוט חתוכים לרצועת. אם יש לך ממליצה להוסיף. אבהיר זאת גם במתכון 🙏🌹
היי ימית, במה אפשר להחליף את ציר הבקר?
היי הילה, ציר הבקר מעשיר את טעם המנה, מדובר בציר שנשאר במחבת לאחר שלב בישול הבקר. לא חייבים להוסיף, אך ממליצה בשביל הטעם
הי, האם חובה קורנפלור? האם קמח תפוחי אדמה יכול לשמש כתחליף?
היי מיה, מטרת הקורנפלור היא להסמיך את הרוטב. אפשר להמיר בקמח תפו"א