בטטות רכות עם חריכה קלה בקצוות – פשוט מעדן!
חצאי בטטות צרובות בתנור עם שמן זית וקצת מלח גס
הן יוצאות רכות ומתקתקות מבפנים ויושבות בתוך קליפה פריכה וטעימה
כל כך פשוט להכין וכל כך טעים!
אין כמעט מרכיבים, ללא קילופים ובקושי חיתוך,זאת לגמרי מנה שלוקחת פחות מ- 5 דקות להכין ויוצאת משגעת!
מנה מושלמת להגשה לצד מנה בשרית / צמחונית / טבעונית

בטטות זהובות ומקורמלות לאחר צלייה בתנור
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
קוביות בטטה אפויות
תפוחי אדמה מניפה
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!