אספרגוס צרוב בחמאת שום ולימון – הדרך הכי מהירה וטעימה להכין אספרגוס!
למתכון זה מומלץ להשתמש בגבעולי אספרגוס צעיר, אין צורך בבישול או בקילופים- רק שטיפה וישר למחבת.
הקפצה / צריבה של כמה דקות על המחבת יחד עם חמאה לימון והרבה שום עד ריכוך קל (שעדיין יהיה פריך בכל ביס).
תהנו!
רעיונות לתוספת ב-10 דקות עבודה:
גזר גמדי מתוק עם סילאן
פטריות מוקפצות עם שום ועשבי תיבול | כרובית אפוייה בתנור
פלפלונים קלויים בתנור | קלחי תירס עסיסיים
שעועית ירוקה מוקפצת
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה