מתכון להכנת אנטיפסטי מושלם! מגש ירקות צבעוני בתנור שאי אפשר להפסיק לאכול
כל כך פשוט להכין ובכמה דקות הכנה בלבד. חותכים את הירקות לחתיכות גסות, מתבלים והתנור עושה את השאר.
יצא לכם מגש שלם בריא מזין וטעים של מגוון ירקות קלויים בתנור שאפשר להגיש כמנה ראשונה או כתוספת לצד ארוחה מפנקת.
תוכלו לגוון ולהשתמש בכל ירק שתרצו (פתרון מעולה לשימוש בירקות שנשארו במקרר!).
התיבול עדין ובסיסי על מנת לשמר את הטעם המקורי של כל ירק.

תגוונו בכל ירק שיש לכם זמין בבית
הכי כיף לגוון בטעמים!
הבסיס לתבלון הוא הברשה בשמן זית אך לאחר שמסדרים את הירקות על התבנית ומברישים בשמן זית אפשר לגוון בתבלון הירקות השונים – למשל על חלקם להניח רוזמרין (למשל על תפו"א) ועל אחרים אפשר לתבל בפטרוזיליה קצוצה / בזיליקום / שמיר / כוסברה ולהניח ביניהם פלחי בצל ושיני שום שלמות.
לאנטיפסטי פיקנטי: אפשר להוסיף פלפל חריף חתוך לפרוסות מעל או בין הירקות כך שיהפוך את האנטיפסטי המתקתק לפיקנטי- חריף.
מגש יפיהפה להגשה באירוח או לכל ארוחת נשנושים בריאה
מבטיחה שיתחסל מהר!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים בתנור:
פלפלונים קלויים בתנור
קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
כרובית אפויה בתנור
בטטות צלויות בתנור
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!