אורז אדום עם נדיבות של תערובת משגעת של בצל מקורמל עם צימוקים ושבבי שקדים קלויים.
שילוב נהדר של טעמים ומרקמים שמתפצפצים בפה בכל ביס.
אחת המנות של אורז האהובות עליי ביותר – קלה להכנה ויוצאת כל כך יפה, מרשימה וטעימה.
מתאימה במיוחד להגשה לט"ו בשבט ולכל אירוח מיוחד וחג.
אפשר גם להגיש על מצע של אורז לבן.
תוספת נהדרת למנה בשרית או ארוחה צמחונית / טבעונית בפני עצמה.
מנה חגיגית יפה וטעימה כל כך! צלחת אורז חגיגה – ישר להגשה למרכז השולחן.
עוד רעיונות למתכוני אורז להגשה:
מג'דרה – אורז עם עדשים ובצל מטוגן
אורז אדום עם גרגירי חומוס ובצל מטוגן
קיצרי עיראקי – תבשיל אורז עם עדשים כתומות
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכוני אורז מומלצים נוספים:
קיצרי – תבשיל אורז עם עדשים כתומות
אורז עם אטריות מטוגנות
אורז לבן אחד אחד
אורז צהוב עם אפונה וגזר
אורז אדום עם גרגירי חומוס ובצל מטוגן
אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
את הצימוקים המחוממים צריך לעשות על המקום או שניתן לעשות את התערובת כמה שעות לפני ?
היי דני, אפשר להכין לפני ולשמור בקופסא סגורה עד ההגשה, תהנו!