
סלט עגבניות ובצל קצוץ
צפיות:6,176
תוספת מרעננת ובריאה! סלט עגבניות, בצל ופטרוזיליה בתיבול שמן זית ומיץ לימון טרי. אחת התוספות האהובות ביותר לארוחת בוקר ישראלית ומעולה כתוספת לארוחות על-האש.
תוסיפו לזה קצת טחינה ביתית מעל,כמה ביצים חומות בצד ולחם אוורירי חם וטרי – השילוב המושלם! סלט בריא, טעים וקל להכנה שתוכלו להכין תוך דקות ספורות.
תהנו!


סלט עגבניות ובצל קצוץ הדפסה
כמות / מנות:
4 מנות
זמן הכנה:
מומלץ להגיש לצד:
טחינה ביתית | טרשי (טורשי) – חמוצים עיראקיים | סחוג ירוק חריף אש! | חצילים מטוגנים | חומוס ביתי

עוד רעיונות להשלמת שולחן הסלטים:
סלט עגבניות שרי חריף | סלט ירקות עשיר צבעוני | סלט ירוק עם חמוציות | סלט עדשים חומות | סלט כרוב אדום