
טאקו בשר טחון בסגנון מקסיקני
מתכון לטאקו בשר בסגנון מקסיקני
רוצים לעשות ערב טאקוס? המתכון הזה בדיוק בשביל הארוחה בסגנון המקסיקני האהוב!
טאקוס קשיחים קריספיים ממולאים בתערובת טעימה ופיקנטית של בשר טחון מתובל יחד עם תוספות של עגבניות קצוצות, חסה, רוטב סלסה, וגוואקמולי טעים במיוחד!
כל אחד בוחר את המילוי שאוהב ומרכיב לעצו את המנה.
אפשר להרכיב גם כמנה צמחונית – פשוט לא להוסיף את הבשר, רק לבחור את התוספות האהובות, להכניס לטאקו ולהינות מכל ביס!
מצורף מתכון קל להכנת הבשר הטחון עם כל התוספות להכנת טאקוס מקסיקנים טעימים!
ארוחה מושלמת לאירוח, לארוחת צהרים מהירה ומנה מושלמת אפילו לילדים.

טיפ קטן:
איך מכיניס טאקוס קשיחים בבית?
אם אתם לא מוצאים טאקוס קשיחים בחנויות ניתן להכין לבד בבית:
מחממים תנור ל180 מעלות (חימום עליון ותחתון.
מקפלים טורטיות תירס בין 2 פסים של תבניות אפייה גריל (עם הפסים) כך שתיווצר צורה של עלי טאקו.
אופים במשך 5-6 דקות.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.

לתערובת הבשר הטחון:
1 כף שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ דק
500 גרם בשר, טחון
1 כף רסק עגבניות
5 כפות רוטב עגבניות מוכן (אפשר רוטב עגבניות מוכן לפסטה)
2 כפיות פפריקה
1 כפית כמון
1 כפית אבקת צ'ילי
מלח ופלפל, לפי הטעם
2 כפיות אבקת בצל (לא חובה)
לתוספות:
חסה, חתוכה לרצועות דקות
2 עגבניות, קצוצות דק
1 אבוקדו, חתוך לקוביות או גווקמולי (סלט אבוקדו מקסיקני)
1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
רוטב סלסה מוכן
להגשה:
כ- 8 טאקוס קשים
אופן ההכנה:
מכינים את תערובת הבשר:
1. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון, מטגנים כ 5-6 דקות עם הבצל כאשר תוך כדי מפוררים אותו עם כף עץ.
2. מוסיפים את יתרת המרכיבים לפי הסדר הרשום, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים מספר דקות עד השחמת הבשר (לשים לב לא לבשל יותר מידי על מנת שלא יתייבש). ניתן להוסיף כף אחת או שתיים של מים לפי צורך.
מחממים את הטאקוס ומכינים את התוספות:
3. מחממים תנור ל-180 מעלות (חימום עליון ותחתון). מחממים את הטאקוס בתנור למשך כ- 5 דקות (זהירות שלא יישרפו).
4. בינתיים חותכים את החסה לרצועות דקות, קוצצים את העגבניות והבצל הסגול, וחותכים את האבוקדו (או מכינים את הגוואקמולי).
מרכיבים את הטאקוס:
5. ממלאים כל טאקו ב-3 כפות מתערובת הבשר הטחון, מוסיפים כף מכל תוספת, יוצקים מעל רוטב סלסה ומגישים מיד.
באהבה ובתיאבון ❤️
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים:
גוואקמולי – סלט אבוקדו מקסיקני
טורטייה במילוי חזה עוף מוקפץ
בשר טחון לטאקו וטורטייה
אורז מקסיקני אדום
טורטייה חזה עוף מקסיקני






כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
2 תגובות
ימית, יצא יוצא מן הכלל! עשיתי כמה שינויים לפי ההעדפות שלנו, אבל יצא מושלם וטעים להתעלף! תודה רבה 🙂
היי רוני, איזה כיף שיצא מושלם🙏 הכי כיף עם טאקוס שהאפשרויות שיש מגוון אפשרויות – תמיד אפשר לשנות תוספות לפי הטעם האישי:) תודה ששיתפת, בתיאבון!