
וופל בלגי
מתכון קל להכנה לוופל בלגי מושלם הכי טעים ופשוט להכנה שיתחסל במהירות!
אחד הקינוחים הכי מפנקים וטעימים להגשה!
בין אם זה פנקייק אוורירי או קרפ צרפתי – אפשר גם להכין וופל בלגי חם וטעים עם מגוון תוספות אהובות כמו קצפת, סלט פירות, סירופ מייפל או שוקולד ועוד!

אם יש לכם מכשיר לוופל בלגי – מצורף מתכון מושלם לוופל שייצא רך ואוורירי מבפנים ופריך מבחוץ
שתוכלו להגיש יחד עם מגוון תוספות טעימות (אופציות נוספות לתוספות בהמשך) ממש כמו בבית קפה!
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.

2 כוסות קמח, מנופה
3 כפיות אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
60 גרם חמאה, מומסת
1.5 כוסות חלב
אופציות להגשה:
אבקת סוכר / סירופ מייפל / כדור גלידה / קצפת / סירופ שוקולד / אגוזים קצוצים / פירות העונה חתוכים
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים (קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח וקינמון). בקערה נפרדת טורפים ביצים עם תמצית וניל, חמאה מומסת וחלב).
2. מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את תערובת הקמח לתערובת הנוזלית ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה (לא לערבב יותר מידי).
3. משמנים ומחממים את המכשיר להכנת וופלים. בעזרת מצקת יוצקים את הבלילה למכשיר, סוגרים את המכסה ומחממים כמה דקות, בהתאם להוראות. מוציאים מהמכשיר כשהוופל נראה זהוב.
4. בוזקים מעל הוופל אבקת סוכר, ומגישים עם תוספות אהובות.
*מגישים מיד.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים:
פנקייק אוורירי
קרפ צרפתי
קצפת
סלט פירות – תות בננה




אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
2 תגובות
שלום
ניראה לי שאתרך מגיש מתכונים מגוונים ונוחים להכנה. אנסה את הפול. בחיים לא בישלתי קטניות עם מלח. אנסה
בוקר טוב
סימון
היי סימון, מעולה, אשמח לשמוע איך יצא 🙌