
קרפצ'יו סלק עם עלי רוקט וגבינה
קרפצ'יו סלק פרוס דק עם עלי רוקט וגבינה אהובה מפוררת מעל, בתיבול עדין של שמן זית ובלסמי מצומצם.
מתכון קל להכנה למנה חגיגית ומושלמת לאירוח חלבי.


בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל) .
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.


קרפציו סלק עם עלי רוקט וגבינה הדפסה
3 סלקים בינוניים
1 חופן עלי רוקט
גבינה מפוררת (גבינה כחולה / בולגרית / פרמז'ן) (לפרווה/טבעוני - אפשר ללא גבינה)
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי, מצומצם
1/2 כפית מלח גס
אופציה:
לפזר מעל אגוזי מלך חתוכים גס
כלים מומלצים:
מנדולינה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. חותכים את קצוות הסלק, מניחים את הסלק עם הקליפה בתנור ואופים ב- 180 מעלות למשך שעה, עד שמעט מתרכך. מניחים בצד להצטנן.
3. קולפים את הסלק ובעזרת מנדולינה (או סכין חדה) פורסים את הסלק לפרוסות דקות.
4. מסדרים את הפרוסות על צלחת שטוחה ומפזרים מעל עלי רוקט, גבינה ומעט מלח גס. מזלפים מעל מעט שמן זית ובלסמי מצומצם ומגישים.
באהבה ובתיאבון ❤אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים:
פלפלונים קלויים בתנור | סלט סלק מבושל |
כרובית אפויה בתנור | אספרגוס בחמאת שום ולימון




כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה