
צ'יפס אפוי בתנור
צ'יפס קריספי ביתי אפוי בתנור- ללא טיגון בשמן עמוק, ללא טיגון כפול. צ'יפס פשוט, טעים וקל להכנה!
הגרסה הבריאה לצ'יפס המסורתי, ויוצא כל כך טעים!
מנה כיפית לנשנוש לצד מתבלים אהובים ותוספת נהדרת לכל ארוחה 🙂

רעיונות למתכוני תפוח אדמה קריספיים בתנור נוספים:
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
תפוחי אדמה פריכים אפויים בתנור
קוביות תפוחי אדמה ובטטות אפויות בתנור
תפוחי אדמה קטנים קריספיים בתנור
תהנו!


צ'יפס אפוי בתנור הדפסה
6 כוסות מים, לרתיחה
4 - 3 תפוחי אדמה גדולים, לא מקולפים, שטופים היטב וחתוכים לפלחים
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופציה: אבקת שום, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות, חימום עליון ותחתון ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בסיר גדול מחממים מים עד רתיחה. מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה ומבשלים כ-8 דקות.
3. מסירים בעדינות בעזרת כף מחוררת את תפוחי האדמה ומסדרים על התבנית. מייבשים בעדינות את הפלחים עם נייר סופג.
4. מזליפים / מברישים את הפלחים בשמן זית, מפזרים מעל מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור שחומם מראש - 200 מעלות למשך 20 דקות, עד הזהבה.
5. הופכים את הפלחים וממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות, או עד השחמה רצויה.
6. מוסיפים תיבול (מלח /פלפל ואפשר קצת אבקת שום) לפי הטעם ומגישים מיד, חם וטרי לצד קטשופ או כל רוטב אהוב.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מומלצים נוספים:
תפוחי אדמה מניפה אפויים
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
תפוח אדמה מבושל
תפוחי אדמה פריכים בתנור




אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!