מתכון מנצח לעוגיות פיצוחים ללא גלוטן, עם שקדים ואגוזים, הכי קלות להכנה והכי טעימות שיש!
פינוק טעים ובריא במתיקות מעודנת שאי אפשר להפסיק לאכול!
העוגיות ללא קמח או חמאה, פשוטות להכנה ונהדרות עם תה או קפה של הבוקר.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, יוצרים עוגיות על נייר האפייה וישר לתנור.
העוגיות כל כך טעימות וממכרות ומכינים בקלי קלות!
* ממליצה לשים בצנצנת יפה ולתת כמתנה אישית מפנקת 🙂
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכונים מומלצים נוספים:
קרקרים מקמח כוסמין | עוגיות טחינה נימוחות
פצפוצי אורז עם שוקולד ללא גלוטן | קרקרים מקמח כוסמין וסלק
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!