מתכון מנצח לעוגיות פיצוחים ללא גלוטן, עם שקדים ואגוזים, הכי קלות להכנה והכי טעימות שיש!
פינוק טעים ובריא במתיקות מעודנת שאי אפשר להפסיק לאכול!
העוגיות ללא קמח או חמאה, פשוטות להכנה ונהדרות עם תה או קפה של הבוקר.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, יוצרים עוגיות על נייר האפייה וישר לתנור.
העוגיות כל כך טעימות וממכרות ומכינים בקלי קלות!
* ממליצה לשים בצנצנת יפה ולתת כמתנה אישית מפנקת 🙂
את העוגיות מכינים מחלבונים של ביצה (החלק הלבן שקוף).
מה עושים עם החלמונים שנשארו?
אפשר להשתמש בהם להכנת בצק פריך של אוזני המן
להכנת קרם ברולה קלאסי טעים וממכר!
או לתחתית ולציפוי של עוגת גבינה פירורים קלאסית
עוד כמה רעיונות לקינוחים טעימים ללא גלוטן / כשרים לפסח:
עוגת שוקולד עשירה ללא גלוטן – כשר לפסח
עוגיות מרנג שוקולד סדוקות ללא קמח
עוגיות קוקוס קלאסיות – ללא גלוטן
בראוניז שוקולד – ללא גלוטן
עוגיות פיצוחים עם שקדים ואגוזים
קרם ברולה
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מתכונים מומלצים נוספים:
קרקרים מקמח כוסמין | עוגיות טחינה נימוחות
פצפוצי אורז עם שוקולד – ללא גלוטן | קרקר בריאות עם כוסמין וסלק




כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
6 תגובות
אפשרי לאפות בתבנית שקעים קטנים?
היי מירי, כן, אפשר
הי, כמה אבקת סטיביה לשים במקום הסוכר והסילאן?
היי תרצה, לא ניסיתי עם אבקת סטיביה אך בנוגע להמרה אני ממליצה להשאיר את הסילאן (מכיוון ועוזר לאיחוד העוגייה באפייה), ולהמיר רק את הסוכר בסטיביה. המתקה בסטיביה שונה בהמתקה בסוכר לכן מבחינת כמות ממליצה
לטעום את הבלילה לפני שמכניסים לאפייה ולהוסיף סטיביה לפי הטעם.
הי ימית,
איזה מתכון מדהים, קל , וכל כך טעים !!! וואוווווו… ❤❤❤
תודה רבה .
ליקקנו את האצבעות.
היי טלי, איזה כיף שאהבתם 🙂 תודה שחזרת לעדכן, תהנו!