סלט קפרזה – סלט עגבניות ומוצרלה איטלקי
מתכון פשוט לסלט קפרזה איטלקי עם פרוסות עגבניות ומוצרלה, בתיבול עדין של שמן זית, חומץ בלסמי ועלי בזיליקום טריים מעל. סלט מושלם לאירוח חלבי, לחג השבועות ובכלל כהגשה למנה ראשונה קלילה צבעונית וטעימה.
תהנו!
סלט קפרזה - סלט עגבניות ומצורלה איטלקי הדפסה
2 עגבניות קשות, פרוסות
פרוסות גבינת מוצרלה
חומץ בלסמי
שמן זית
כמה עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה:
1. חותכים את העגבניות ומוצרלה לפרוסות בעובי של כ- ½ ס"מ ומסדרים על צלחת.
2. מתבלים במעט שמן זית, חומץ בלסמי ומלח גס, מפזרים מעל עלי בזיליקום ומגישים.
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מטבלים/סלטים נוספים מומלצים:
סלט עגבניות שרי עם בזיליקום, צנוברים ומוצרלה
סלט חצילים חריף במיונז | רוטב פסטו ביתי ב- 10 דקות
ממרח פלפלים אדומים קלויים
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!