סלט סלק מבושל
צפיות:20,659
סלט סלק אדום בתיבול חמצמץ טעים, בריא וקל להכנה!
הסלט שמככב אצלנו בשבתות ומוסיף צבע ורעננות לשולחן.
תהנו!
מצב בישול משאיר את המסך פעיל כדי שהוא לא יכבה בזמן שאתה עוקב אחרי המתכון.
כמות / מנות:
3 מנות
זמן הכנה:
דירוג
4.4/5
( 10 הצבעות
)
2 סלקים
1 כפית סוכר
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
שמן זית
להגשה: חופן כוסברה או פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הסלק עם הקליפה במים בסיר לחץ כ-30 דקות או בסיר רגיל כ-45 דקות, עד שהסלק מתרכך.
2. מוציאים ומצננים. מקלפים את הקליפה וחותכים את הסלק לרצועות.
3. מניחים בקערה, מתבלים ושומרים במקרר לספיגת הטעמים עד להגשה.
* להגשה אפשר לפזר מעל כוסברה קצוצה.
באהבה ובתיאבון ❤
עוד רעיונות למתכונים טעימים לשולחן הסלטים:
סלט כרוב אדום | סלט חצילים קלויים | סלט טאבולה
| סלט ירוק עם חמוציות | סלט עגבניות שרי חריף
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!
ואם אתם מכינים – ספרו לי איך יצא! ❤
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
❤ המומלצים שלי החודשסלטיםמתכונים לארוחה מפסקת - יום כיפורצמחוניטבעונימתכונים מהמטבח העיראקי האותנטימתכונים ב-10 דקות הכנה