טוסט קפרזה – עם פסטו עגבניות ומוצרלה
מתכון קל להכנה לטוסט קפרזה – רעיון לארוחת בוקר קלילה וטעימה ב-5 דקות הכנה מהמטבח האיטלקי עם פסטו עגבניות ומוצרלה. טוסט ממרכיבי הסלט קפרזה הקלאסי – עם צריבה קלה וטעימה.
אפשר להכין עם פסטו קנוי או הכי טוב להכין טרי בבית – פסטו ביתי ב- 10 דקות .
שילוב מושלם של טעמים בכל ביס!
תהנו!
טוסט קפרזה - עם פסטו עגבניות ומוצרלה הדפסה
פרוסות לחם / כריך
שמן זית
פסטו ביתי או קנוי
עגבנייה, חתוכה לפרוסות
קורט מלח
גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. ומרפדים תבנית עם נייר אפייה.
2. מניחים על נייר האפייה פרוסות לחם, בוזקים מעל כל פרוסה זמן זית, מורחים שכבה של פסטו ומוסיפים פרוסות עגבנייה, קורט מלח ומוצרלה מגורדת מעל.
3. מחממים בתנור (אפשר גם על טורבו) למשך 10 דקות או עד הזהבה קלה .
באהבה ובתיאבון ❤
מומלצים נוספים לארוחת בוקר:
סלט אבוקדו פיקנטי | דייסת שיבולת שועל (קוואקר) ב-5 דקות | ביצים חומות לשבת |