
דייסת שיבולת שועל (קוואקר) ב-5 דקות
דייסת שיבולת שועל טעימה שהילדים אוהבים במיוחד.
אחת המנות המככבות אצלנו בבוקר לפני בית הספר.
ארוחת בוקר מושלמת – קלה להכנה, מזינה וכל כך טעימה ב 5 דקות הכנה!
תהנו!


דייסת שיבולת שועל (קוואקר) ב-5 דקות הדפסה
1.5 כוסות חלב (או מים)
1 כוס שיבולת שועל (קוואקר - להכנה מהירה)
1 כף דבש
קורט מלח
אופציות להוספה בבישול: קינמון, שבבי קוקוס, סילאן, תפוח עץ מגורד
אופציות להוספה לפני הגשה: פירות יבשים, פירות טריים חתוכים (פרוסות בננה, פירות יער, תותים, תפוח עץ), צימוקים, אגוזים וכו'
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מתריתחים חלב (או מים) מוסיפים את שאר המרכיבים ותוספות אהובות ומבשלים במשך כ-3 דקות, תוך כדי בחישה עד קבלת מרקם דייסתי (אם רוצים יותר דליל, ניתן להוסיף עוד חלב או מים לתערובת).
2. מוזגים לקערה (אם רוצים מוסיפים מעל תוספות אהובות להגשה) מגישים חם ונהנים מכל ביס!
באהבה ובתיאבון ❤
אם אתם מכינים - ספרו לי איך יצא!
תייגו אותי באינסטגרם: kal.lehachana@
מצאתם טעות? כתבו לי
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.