
בשר טחון מקסיקני לטאקו וטורטייה
בשר טחון בסגנון מקסיקני שניתן להכין לארוחת טורטייה במילוי בשר.
מצורף מתכון להכנת בשר המתובל בתערובת תבלינים טעימים בסגנון מקסיקני
להכנת טורטייה במילוי בשר (בוריטו בשר).
מניחים על טורטייה את תערובת הבשר יחד עם תוספות מגוונות, מגלגלים, מקפלים
ומקבלים מנת בוריטו בקר משגעת עטופה בטורטייה טעימה שאי אפשר להפסיק לאכול!
תערובת הבשר מושלמת גם להשלמת ארוחת טאקוס מקסיקני יחד עם גוואקמולי, אורז מקסיקני אדום, רוטב סלסה ועוד תוספות טעימות
סוגר פינה לארוחת צהרים מהירה וטעימה ואהובה גם על ילדים!
רגע! לפני שמתחילים! אוהבים ארוחות בטורטייה?
אפשר להכין טורטייה חזה עוף מקסיקני – טורטייה במילוי רצועות חזה עוף מוקפצות עם בצל ופלפלים בתיבול מקסיקני משגע!
או טורטייה במילוי חזה עוף מוקפץ – ראפ עוף טעים במיוחד מטורטייה במילוי רצועות עוף מוקפצות, בצל מטוגן וירקות טריים. ארוחה טעימה ב 10 דקות הכנה!
רוצים לדעת איך מקפלים טורטייה?
שלבי קיפול מופיעים במתכון 👇
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות (1 כוס = 240 מ"ל).
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.


בשר טחון מקסיקני לטאקו וטורטייה הדפסה
לתערובת הבשר הטחון:
1 כף שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ דק
500 גרם בשר, טחון
1 כף רסק עגבניות
5 כפות רוטב עגבניות מוכן (אפשר רוטב עגבניות מוכן לפסטה)
2 כפיות פפריקה
1 כפית כמון
1 אבקת צ'ילי
מלח ופלפל, לפי הטעם
2 כפיות אבקת בצל (לא חובה)
להגשה והרכבה:
5 טורטיות תירס
1 חסה, חתוכה לרצועות דקות
2 עגבניות, קצוצות דק
1 אבוקדו חתוך לקוביות או גוואקמולי (סלט אבוקדו מקסיקני)
1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
רוטב סלסה, מוכן
אופן ההכנה:
מכינים את תערובת הבשר:
1. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון, מטגנים כ 5-6 דקות עם הבצל כאשר תוך כדי מפוררים אותו עם כף עץ.
2. מוסיפים את יתרת המרכיבים לפי הסדר הרשום, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים מספר דקות עד השחמת הבשר (לשים לב לא לבשל יותר מידי על מנת שלא יתייבש). ניתן להוסיף כף אחת או שתיים של מים לפי צורך.
להרכבה/קיפול הטורטייה במילוי בשר:
3. מחממים את הטורטיות כמה שניות על מחבת חמה (או מספר דקות בודדות בתנור), מניחים את הטורטייה על צלחת או משטח.
4. במרכז הטורטייה מניחים 1-2 כפות גדושות של תערובת הבשר כאשר בשליש התחתון ובכל צד של הטורטייה משאירים מרווח של כ 3-4 ס"מ. מעל תערובת הבשר מפזרים תוספות אהובות (אפשר גוואקמולי, סלסה, חסה, סלט עגבניות וכד')
ומקפלים:
מקפלים צד תחתון על המילוי, לאחר מכן מקפלים ומהדקים צד שמאל ולבסוף מגלגלים עד הסוף ומהדקים צד ימין - כך שנוצר גליל מהודק עם מילוי.
הבשר מושלם גם למילוי טאקוס עם תוספות (ראה מתכון: טאקו בשר טחון בסגנון מקסיקני )
באהבה ובתיאבון ❤️
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים:
גוואקמולי – סלט אבוקדו מקסיקני
טאקוס עם בשר טחון בסגנון מקסיקני
טורטיה במילוי חזה עוף מוקפץ
אורז מקסיקני אדום






כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה