פצפוצי אורז עם שוקולד ללא גלוטן
החטיף הכי זריז וקל להכנה שתכינו אי פעם!
חטיף פצפוצי אורז מצופים בשוקולד מומס – ללא אפייה, 5 דקות עבודה בלבד ולמקפיא.
חטיף פשוט, ללא גלוטן, טעים במיוחד וממכר!
מתכון פשוט וקל שגם הילדים יכולים להינות ולהכין לבד 🙂
מעולה להגשה ביום הולדת, באירועי ילדים וגם כפינוק טעים בבית
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
פצפוצי אורז עם שוקולד הדפסה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
1 כף דבש
5 כפות חלב
30 גרם חמאה
2.5 כוסות פצפוצי אורז תפוח
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל המרכיבים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל, פרט לפצפוצי האורז. ממיסים במיקרוגל (בפולסים של-30 שניות כל פעם) ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה.
2. מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז ומערבבים עד שכל התערובת מכוסה בשוקולד.
3. מרפדים תבנית ריבוע בגודל 22X22 בנייר אפייה, יוצקים לתוכה את התערובת ומהדקים היטב.
4. מעבירים למקפיא למשך כשעתיים לפחות לפני ההגשה. חותכים לריבועים ומגישים.
* שומרים במקפיא בכלי אטום.
* אפשר גם להכין בתבנית אינגליש קייק או בתבנית שקעים עם עטרות נייר.
באהבה ובתיאבון ❤
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלה? כתבו לי בתגובות!
ואם אתם מכינים - הכי כיף! ספרו לי איך יצא!
שתפו אותי באינסטרגרם או בפייסבוק
מצאתם טעות? כתבו לי
מומלצים נוספים ללא גלוטן / כשרים לפסח:
עוגת שוקולד עשירה ללא גלוטן – כשר לפסח
עוגיות מרנג שוקולד סדוקות ללא קמח
עוגיות קוקוס קלאסיות – ללא גלוטן
בראוניז שוקולד – ללא גלוטן
עוגיות פיצוחים עם שקדים ואגוזים
קרם ברולה
מומלצים נוספים עם שוקולד:
כדורי שוקולד לילדים | קאפקייקס שוקולד עם ציפוי גנאש
עוגת שוקולד חמה במיקרוגל | עוגיות מרנג שוקולד סדוקות ללא קמח
כבר ביקרתם בעמוד הפייסבוק שלי – "קל להכנה"?
בואו לבקר ועקבו לקבלת רעיונות על מתכונים טעימים מידי שבוע!
לחצו פה: עמוד פייסבוק – "קל להכנה"
ובאינסטגרם ביקרתם?
יש רילס, סטוריס וסרטונים מדליקים למתכונים מהאתר ועוד!
בואו לעקוב! האינסטגרם של קל להכנה
11 תגובות
הכנו אתמול יצא מצוין נאכל באותו יום.
כיף לשמע שנהניתם! בתיאבון 🙂
יצא מעולה.
תודה רבה.
שאלה- כמה זמן לפני הגשה מומלץ להוציא מהמקפיא?
היי טלי, כיף לשמוע שאהבת!
את יכולה חצי שעה לפני הגשה להוציא מהמקפיא שטיפה יפשיר ואז לחתוך ולהגיש יוצא קרספי וטעים 🙂 תהנו!
טטטטטעעעעעיייים
תודה רבה צביה, שמחה שאהבת
יצא נפלא.
תודה רבה.
היי במה אפשר להחליף א החמאה?
היי אורנה, לא ממליצה להוריד את החמאה אך אפשר לנסות עם מחמאה או אפילו שמן קוקוס. שמן קוקוס ישנה טיפה את הטעם אך גם ייצא טעים 🌹
הכמות הזו מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת?
היי שיר, אפשר בתבנית אינגליש קייק אחת או בתבנית ריבוע בגודל 22*22