כשנשאר אורז במקרר, זאת הדרך המושלמת להשתמש באורז ולהפוך למנה חדשה, נהדרת!
מנה מושלמת ומשביעה בשביל לקחת ללימודים ועבודה. מכינים יום מראש ומחממים לפני שאוכלים.
ארוחה צמחונית מאורז המוקפץ עם מגוון ירקות טריים וברוטב עדין. תוכלו לגוון ולהוסיף ירקות נוספים האהובים עליכם.
אפשר גם לוותר על הביצים ובקלות להפוך את המנה לטבעונית טעימה ומשביעה.
מתכון נוסף לשימוש בשאריות אורז – אורז מוקפץ עם עוף (או טופו) וירקות – ארוחה קלה להכנה ומוכנה תוך 15 דקות!
* לפני שמכינים – חשוב לחתוך ולהכין את כל המרכיבים מראש. ברגע שהווק חם – הבישול מהיר והמנה מוכנה תוך דקות ספורות.
תהנו!
בכל המתכונים אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלי למדידת הכמויות.
רוצים עוד עזרה בכמויות? לחצו כאן לטיפים, מידות ומשקלים של מוצרים נפוצים במטבח.
מוקפצים נוספים מומלצים:
עוף מוקפץ עם ברוקולי | בקר מוקפץ עם ברוקולי
חזה עוף ברוטב קרם קוקוס וקשיו | חזה עוף מוקפץ עם ירקות בסגנון תאילנדי
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלי בפייסבוק
ולעקוב אחריי גם באינסטגרם!